Komentara: 22
Pregleda: 5173

Toplana apeluje na potrošače da izmiruju obaveze na vreme

10.01.2017. u 15:35h
Izvor: Subotica.com
Kako bi Subotička toplana mogla da izmiruje obaveze prema svom dobavljaču neophodno je da potrošači blagovremeno izmiruju obaveze.
Toplana apeluje na potrošače da izmiruju obaveze na vreme

JKP ”Subotička toplana” saopštilo je da je prosečna temperatura za mesec decembar 2016. godine bila -0,21ºC, pri čemu je hladnih dana bilo 17, a ledenih dana 8, u odnosu na isti period godinu dana ranije prosečna temperatura bila je +2,9ºC, dok je 2014. godine bila +3,4ºC.

Kako se navodi dalje, po odluci Javnog preduzeća ”Srbijagas” počev od 1. januara 2017. godine, u slučaju da obaveze za isporučeni prirodni gas ne budu izmirene u propisanom roku (3-5 dana) može doći do obustave isporuke prirodnog gasa Subotici.

Kako bi se izbegla mogućnost obustave isporuke gasa iz Subotičke toplane apeluju na korisnike njihovih usluga da obaveze po ispostavljenom računu izmiruju u roku čime će ovo JKP moći blagovremeno da izmiruje svoje obaveze prema Srbijagasu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 5173
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

gradska toplana

plaćanje računa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.