Komentara: 9
Pregleda: 13221

Toni Cetinski - Koncert u Subotici

02.02.2015. u 13:19h > 13:19
Izvor: Subotica.com
Konačno, na radost mnogih Subotičana, 07. marta 2015. godine sa početkom u 20:00h, Toni Cetinski će održati veliki koncert u Hali sportova u Subotici.
Toni Cetinski - Koncert u Subotici

Toni Cetinski je muzičar i pevač koji upravo sada doživljava vrhunac svoje karijere i popularnosti. Svojim čuvenim vokalnim sposobnostima, prelepim tekstovima i pesmama sigurnim koracima se popeo na vrh muzičke scene u regionu. Toni peva o ljubavi, sa puno emocija i pozitivne energije. Njegovi nastupi su događaji za pamćenje.

Koncert u Subotici, u subotu 07. marta, će biti poseban. On će prvi put nastupiti u Hali sportova, noć pred “Dan Žena”. Za sve koji će te večeri biti na koncertu u Subotici, biće to noć prepuna emocija, noć kada svi pevaju, noć pozitivne energije, noć uživanja…

Prodaja karata, za koncert Tonija Cetinskog u Hali sportova u Subotici počinje u ponedeljak 02. februara 2015. godine. Cena karata u pretprodaji je 1.000 dinara.

Toni Cetinski - Koncert u Subotici

Sektori u Hali sportova neće biti posebno razdvojeni, što znači da svako ko kupi kartu može izabrati da li će prisustvovati koncertu na parteru ili isti posmatrati sa tribina. Postojaće jedino VIP deo. Rezervacije stolova i karata za VIP kao i ostale informacije možete dobiti na INFO tel: 062/180-34-00.

Koncert će biti održan sa izuzetnim kvalitetom produkcije uz prisustvo kompletnog tima koji prati Tonija Cetinskog na koncertima. Organizatori su sigurni da će 07. mart 2015. godine biti noć za pamćenje, posebno što će to biti uvertira za DAN ŽENA! 

PRODAJNA MESTA

Subotica:

  • „WinWin“ (Cara Dušana)
  • „Borsalino“ (Cara Lazara 3)
  • Kafe „Priča“ (Korzo 9/2)
  • Caffe „All’oro“ (Prvomajka 101)
  • Turistička agencija „Proffis“ (Dimitrija Tucovića 2)
  • Turistička agenicaja  „SAM“ (Matka Vukovića 3a)
  • Turistička agencija  „Eco - travel“ (Trg Jakaba i Komora 7)

Kanjiža:

  • Caffe  pizzeria „ Gong“ (ul. Svetog  Jovana 2)

Bačko Dušanovo:

  • Fun Bowling Centar  „Krupara“ (ul. Ive Lole Ribara 1)
Izvor: Subotica.com
U susret koncertu godine: Toni Cetinski u Subotici 7. marta U susret koncertu godine: Toni Cetinski u Subotici 7. marta U susret koncertu godine: Toni Cetinski u Subotici 7. marta U susret koncertu godine: Toni Cetinski u Subotici 7. marta U susret koncertu godine: Toni Cetinski u Subotici 7. marta U susret koncertu godine: Toni Cetinski u Subotici 7. marta U susret koncertu godine: Toni Cetinski u Subotici 7. marta U susret koncertu godine: Toni Cetinski u Subotici 7. marta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 13221

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert subotica

toni cetinski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.