Komentara: 9
Pregleda: 3726

Toni Bedalov - ne postoji sukob interesa

02.06.2011. u 14:03h
Izvor: Dnevnik "Danas"
Toni Bedalov - ne postoji sukob interesa

Postupak izbora direktora Radio Subotice je pri kraju. Kako javlja ovaj radio, njegov Upravni odbor predložio je da se na to mesto izabere Toni Bedalov, koji je do sada imao status vršioca dužnosti.

Na funkciju v. d. direktora postavljen je sa mesta šefa portparola gradonačelnika i šefa njegove pres-službe. Na konkurs za direktora glavnog gradskog radija javio se još jedino Ljubiša Stepanović, novinar Subotičkih novina.

Upravni odbor Radija je doneo odluku o izboru Bedalova, nakon što je zatražio mišljenje od gradske uprave o eventualnom sukobu interesa u slučaju Bedalova, koji je donedavno imao privatnu agenciju „Tauer“, koja se bavi reklamnom delatnošću. Gradska uprava je dala svoje mišljenje i potvrdila da Toni Bedalov može da bude imenovan za direktora javnog preduzeća Radio Subotica, budući da je upravljačka prava svoje firme preneo na drugo lice. Odluku UO treba da potvrdi Skupština grada.

Prethodnu vest možete pročitati na ovom linku: Imenovanje direktora Radio Subotice

Izvor: Dnevnik "Danas"
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3726
Povezane teme

Radio Subotica

izbor za direktora Radio Subotice

direktor Radio Subotice

Toni Bedalov

Ljubiša Stepanović

imenovanje direktora radio subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.