Komentara: 0
Pregleda: 4993

Teške krađe u Subotici

19.04.2011. u 20:50h
Izvor: RTV Yueco
Teške krađe u Subotici

Subotička policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati Nebojši M. (1985.) i Damiru R. (1979.) iz Male Bosne, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela teške krađe.

Postoji osnov sumnje da su Nebojša M. i Damir R. u poslednja dva meseca u više navrata, provaljivali u privatne kuće i ugostiteljske objekte na području Subotice, iz kojih su odnosili novac, tehniku, alat i druge vredne predmete.

Osumnjičeni su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, koji im je odredio pritvor do 30 dana.


Pripadnici Policijske uprave u Subotici lišili su slobode Gabora U. (1978.) i Alberta Č. (1966.) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe.

Osumnjičeni se terete, da su provalili u magacin na salašu u blizini Subotice, iz kojeg su odneli aparat za varenje i 11 butanskih boca, koje su kod njih pronađene i vraćene vlasniku.Oni su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4993
Povezane teme

subotička policija

krađe u Subotici

Policija Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.