Komentara: 1
Pregleda: 5139

Teške krađe

17.04.2011. u 15:13h
Izvor: RTV Yueco
Teške krađe

Pripadnici Policijske stanice Bačka Topola, Policijske uprave u Subotici, su u saradnji sa Osnovni tužilaštvom u Subotici, odredili meru zadržavanja do 48 sati Miletu K. (20), Đuri N. (19) i Srboljubu P. (23) svi iz Bajmoka, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela teške krađe i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Postoji osnov sumnje, da su osumnjičeni u Kuli iznajmili kuću, iz koje su ukradenim vozilom odlazili u izvršenje krivičnih dela. Oni se terete, da su u protekla tri meseca na području Subotice, Bačke Topole, Malog Iđoša i Kule uz upotrebu fizičke snage, nasilno ulazili u kioske, prodavnice, privatne kuće i vrtiće iz kojih su odnosili tehničku robu, alkoholna pića, cigarete i galanteriju.Jedan deo ukradenih predmeta koristili su za svoje potrebe, dok su ostatak prodavali.

Predmeti koje je policija pronašla i uz potvrdu oduzela, nalaze se u Policijskoj stanici Bačka Topola i biće vraćeni vlasnicima.Osumnjičeni će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 5139
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

krađe u Subotici

Policija Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.