Komentara: 107
Pregleda: 61358
Video

Teška saobraćajna nezgoda na Žedničkom putu, jedna osoba poginula, više povređenih

10.09.2021. u 11:15h > 13:47
Izvor: Subotica.com
Kako saznajemo nešto pre 9 časova na Žedničkom putu, na delu između "Radine kafane" i Verušića, dogodila se teška saobraćajna nezgoda i direktan sudar dva putnička vozila, a od siline udarca oba vozila su pretrpela teška oštećenja, jedno je završilo na krovu. Nažalost, po prvim infomacijama jedno lice je poginulo na licu mesta, a ima i više povređenih.
Teška saobraćajna nezgoda na Žedničkom putu, jedna osoba poginula, više povređenih
Foto: Viber grupa "Eno su"

Vatrogasci i više kola hitne pomoći su na licu mesta i pokušavaju da ukažu pomoć povređenima, od kojih su neki bili zarobljeni u vozilu.

Kako saznajemo u Policijskoj upravi Subotica, u saobraćajnoj nezgodi povređen je vozač (A.M. iz Kaća, 42 godine) belog "Micubišija" beogradskih registarskih oznaka dok je vozač vozila marke "Fiat Bravo" (Z. G. iz Male Bosne, 32 godine) subotičkih registarskih oznaka preminuo na licu mesta. Vozač iz "Micubišija" je sa još četiri osobe prevezen u subotičku bolnicu.

- Do saobraćajne nezgode dolazi kada se vozač "Fiata" kretao iz pravca Subotice ka naselju Stari Žednik i dolaskom u naselje Verušić, krenuo da vrši skretanje u levo, na nekategorisani put, a da se prethodno nije uverio da radnju može izvršiti na bezbedan način, pri čemu u njegovu  levu bočnu stranu prednjim delom udara "Micubiši", koji se u isto vreme kretao takođe iz pravca Subotice ka Starom Žedniku i vršio radnju preticanje vozila ispred sebe - kažu u PU Subotica.

Teška saobraćajna nezgoda na Žedničkom putu, jedna osoba poginula, više povređenihNa ovom delu puta skoro svakodnevno se nalazi patrola saobraćajne policije sa uređajem za merenje brzine, upravo zato da bi se vozači pridržavali propisanih i bezbednih brzina. Na mestu gde se desila teška nezgodana putu se vide tragovi zemlje, pa nije isključeno da je i ovaj detalj pogodovao da dođe do strašnog sudara.

Usled uviđaja koji je trajao do 11:45, Žednički put na ovom delu je privremeno bio zatvoren za saobraćaj a vozačima su koristili alternativne pravce - Čantavirski put ili auto-put.

Teška saobraćajna nezgoda na Žedničkom putu, jedna osoba poginula, više povređenih

Pridružite se viber zajednici "Uživo sa subotičkih ulica", kliknite na sličicu iznad.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 107
Pregleda: 61358

Povezane vesti

Povezane teme

saobraćajna hronika

saobraćajna nesreća

saobraćajna nezgoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.