Komentara: 4
Pregleda: 14405

Teška saobraćajna nesreća na delu autoputa Subotica - Mali Iđoš

31.07.2011. u 14:20h
Izvor: Mondo
Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je jutros oko 4.30 časova u teškoj saobraćajnoj nesreći kod vojvođanskog mesta Mali Iđoš. Pored njega poginuo je i vozač drugog vozila i ima još nekoliko teže povređenih.
Teška saobraćajna nesreća na delu autoputa Subotica - Mali Iđoš

Luis je išao iz Subotice ka Novom Sadu, preticao je i došlo je do čeonog sudara sa vozilom iz suprotnog smera.

"Večernje novosti" pišu da je poginuo i vozač drugog automobila, čije ime nije objavljeno, kao i da je povređeno još šest osoba. "Blic" navodi da je u nesreći povređeno i troje Luisovih saradnika, koji su posle ukazane lekarske pomoći u bolnici u Vrbasu pušteni na kućno lečenje.

Za sada nije poznat uzrok saobraćajne nesreće, a posle policijskog uviđaja biće poznato više detalja o tragediji.

Jedan od muzičara koji je bio sa Luisom u trenutku nesreće rekao je agenciji Beta da ne zna kako se dogodila nesreća, jer su u tom momentu svi putnici u automobilu, koji je vozio pevač, spavali - "Automobil u kojem smo bili potpuno je uništen", rekao je muzičar koji je bio sa Luisom u kolima. Njegovo ime nije navedeno.

Poznati pevač bavio se muzikom od 1970. godine, a nadimak je dobio kada je imao devet godina jer je uspešno izvodio pesme Luisa Armstronga. Završio je srednju muzičku školu u Nišu, a u Beogradu Fakultet muzičke umetnosti. Bio je među prvima koji je kombinovao džez sa srpskim folklorom, a 1980. godine je snimio prvi album pod imenom "Ne kuni me, ne ruži me, majko", koji je uspešno prodavan u Srbiji i Jugoslaviji.

Snimio je 11 studijskih albuma.
Luis je rođen u Leskovcu 25. juna 1952. godine. Ima šestoro dece - četiri sina i dve ćerke.

Teška saobraćajna nesreća na delu autoputa Subotica - Mali Iđoš

Izvor: Mondo
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 14405
Povezane teme

saobraćajna nesreća

ljubiša stojanović luis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.