Komentara: 10
Pregleda: 16822

Teška saobraćajna nesreća, među povređenima i dete

08.04.2013. u 15:39h
Izvor: Blic
U teškoj saobraćajnoj koja se danas oko 10.30 časova dogodila na putu Subotica - Bačka Topola, na ulazu u naselje Stari Žednik, povređene su četiri osobe, među kojima je i dete.
Teška saobraćajna nesreća, među povređenima i dete

Vozilima Hitne pomoći, svi povređeni su transportovani na Urgentno odeljenje subotičke Opšte bolnice, a prema nezvaničnim informacijama, jedan muškarac je zadobio teške telesne povrede.

Do nesreće je došlo kada je „pežo 307“ (vozač S.S. 1975), subotičkih registarskih oznaka, u kome su se nalazile dve ženske osobe i dete, prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa „opel vektrom“ (vozač D.P. 1984), koja se kretala iz suprotnog pravca.

- Video sam da su se na putu zaustavila dva kamiona koji su se šlepali. Nedugo zatim je naišao beli pežo, za čijim volanom je bila ženska osoba. Nije uspela da reaguje na vreme i prešla je u drugu traku kako bi izbegla kamion. Međutim, tada je naišao drugi automobil i udar je bio stravičan – priča jedan od očevidaca.

Vozači drugih automobila koji su se zaustavili nakon nesreće su pozvali hitnu pomoć, koja je u kratkom roku stigla iz Subotice, pa su dve ženske osobe i dete odmah prebačeni u subotičku bolnicu, međutim nisu uspeli da izvuku iz automobila vozača „opel vektre“, pa su pozvani i vatrogasci.

Saopštenje Policijske uprave Subotica - Danas se oko 10,20 časova, između Subotice i naselja Stari Žednik, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička automobila. Vozač putničkog automobila marke ''pežo'' D.P. (1984) iz Subotice i dva putnika iz vozila, od kojih je jedno maloletno dete, lakše su povređeni, dok je vozač S.S. (1975) iz Čoke, koji je upravljao putničkim automobilom marke ''opel'' zadobio teške telesne povrede. Uviđaj su izvršili pripadnici odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Subotici.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 16822
Povezane teme

saobraćajna policija

saobraćajna nesreća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.