Komentara: 1
Pregleda: 6206

"Teretnjaci" na Horgošu u koloni dugoj oko 4 kilometra

25.01.2017. u 16:31h
Izvor: Subotica.com
Uprava carina saopštila je danas da je na više graničnih prelaza u trakama za tereni saobraćaj usporen saobraćaj. Među njima se nalazi i Horgoš gde se čeka oko 5 časova na izlazu iz Srbije.
"Teretnjaci" na Horgošu u koloni dugoj oko 4 kilometra

Kako se navodi u saopštenju problematični su prelazi poput Batrovaca, Đerdapa 1 i već pomenutog Horgoša, a uzrok je usporen rad pograničnih organa susednih država.

Granični prelaz Horgoš prethodnih dana nije bio suočen sa ovakvim problemima, ali u međuvremenu "čep" se stvorio i na izlaznoj strani sa Mađarskom, gde je kolona danas duga oko 4 kilometra i zadržavanje traje oko 5 sati.

S obzirom na loše vremenske prilike i izuzetno hladno vreme, zadržavanja uzrokuju nezadovoljstvo vozača kamiona koji su primorani na višečasovna čekanja na izlazu iz zemlje.

Iz Uprave carina apeluju na vozače da pokažu strpljenje i razumevanje, jer treba imati u vidu da rad srpskih pograničnih službi direktno zavisi od brzine kojom rade pogranični organi susednih zemalja.

"Teretnjaci" na Horgošu u koloni dugoj oko 4 kilometra

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 6206
Povezane teme

granični prelaz horgoš

gužva na graničnim prelazima

teretni saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.