Komentara: 0
Pregleda: 3238

Teniski turnir: Palić Open

19.07.2011. u 18:39h
Izvor: RTV Yueco
Teniski turnir: Palić Open
Ovogodišnji teniski turnir za žene "Palić Open" održaće se po osmi put. Mečevi prvog kola glavnog žreba počinju u utorak 26. jula, dok će se kvalifikacije igrati od 22. do 25. jula. Nagradni fond turnira je 10.000 dolara.

Pored singl mečava igraće se i u konkurenciji dublova. Teniski klub Palić ove godine uručio je četiri specijalne karte, tri igračice iz Srbije jedna iz Slovenije dobile su šansu da igraju na terenima tenis kluba Palić. Po rečima organizatora igračice koje ove godine učestvuju na turniru rangirane su između 200-tog i 600 mesta. I ove godine se očekuje, da igračice iz Srbije naprave što bolji rezultat.

Turniri ovog ranga omogućuju teniserkama iz naše zemlje da na narednim turnirima nemoraju da igraju kvalifikacije.Ovo je prilika za sve buduće teniserke da baš sa ovoga turnira krenu u osvajanje teniskih terena.Iz tenis kluba Palić zahvaljuju se svima koji su pomogli da se i ove godine turnir održi kao i gradu Subotici koja je prepoznala sportski pre svega takmičarski duh belog sporta.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3238
Povezane teme

teniski turnir Subotica

palić open

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.