Komentara: 0
Pregleda: 4040

Teniseri kroz humanitarni turnir prikupili 100.000 dinara za poplavom ugroženo stanovništvo

27.05.2014. u 17:35h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 24. maja, na teniskim terenima u Dudovoj šumi okupili su se ljudi dobre volje iz teniskih klubova Spartak Subotica, Palić 1878, Žak iz Sombora i Đemba iz Bajmoka i tom prilikom su kroz dobrovoljne priloge skupili ukupno 100.000 dinara, koje će biti uplaćeni na namenski račun Vlade Republike Srbije.
Teniseri kroz humanitarni turnir prikupili 100.000 dinara za poplavom ugroženo stanovništvo

Povodom prirodne katastrofe koja je zadesila našu zemlju, zaljubljenici u ’’beli sport’’ su se organizovali da daju svoj doprinos saniranju nastale štete i u okviru 13. Međunarodnog turnira za devojčice i dečake do 14 godina odigrali nekoliko humanitarnih mečeva u kojem su prikupljena značajna sredstva koja će biti uplaćena na račun Vlade Srbije.

Učešće je uzelo ukupno 70 igrača i 30 simpatizera koji su svi zajedno prepoznali značaj da se pomogne ugroženima. Prikupljeno je ukupno 100.000 dinara.

Još jednom su sportski radnici sa severa Bačke dokazali svoju humanost te opravdali rad i postojanje malih sportskih klubova kao  i svoju ulogu koju od njih celokupno društvo očekuje.

Teniseri kroz humanitarni turnir prikupili 100.000 dinara za poplavom ugroženo stanovništvo

Ovom humanitarnom delu turnira prethodila su finala u muškoj, ženskoj i konkurenciji parova na 13. Međunarodnom turniru za dečake i devojčice do 14 godina, a koji su osvojili teniseri iz Srbije - Marko Miladinović i Teodora Ristić. U igri parova kod dečaka takođe su najbolji bili igrači iz Srbije, dok su kod devojčica najuspešnije bile Australijanke. Više o ovom pogledajte u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4040

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

Teniski klub Spartak

teniski turnir Subotica

teniski turnir do 14 godina

teniski turnir

tenis klub palić

tenis klub spartak

humanitarni turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.