Komentara: 1
Pregleda: 2596

Tenis: Trener Spartaka Ladislav Demeter sa reprezentacijom Srbije na krovu Evrope!

25.07.2022. u 12:31h > 12:56
Izvor: Subotica.com
Šesnaestogodišnja devojka iz Bora, Mia Ristić, postala je prvakinja Evrope u konkurenciji vršnjaka do 16 godina na turniru koji je odigran protekle sedmice u Češkoj. Kao jedan od njeqnih trenera bio je Ladislav Demeter, naš sugrađanin, trener prvog tima Spartaka.
Tenis: Trener Spartaka Ladislav Demeter sa reprezentacijom Srbije na krovu Evrope!

Mia je bez izgubljenog seta na turniru, apsolutnom dominacijom, došta do samog krova Evrope. Hrabra i srčana teniserki Srbije pokazala je da zna koji putem idu i gde stižu borci. Posle Novaka Đokovića i Olge Danilović perspektivna teniserka iz Bora je treća iz Srbije kojoj je to pošlo za rukom.

Nakon osvajanja pregršt takmičenja, što na domaćoj, što na međunarodnoj sceni (osvojila je naslov šampiona Srbije u konkurencijama do 10, 12, 14, 16 igrala za reprezentaciju u juniorskim kategorijama), tako i na međunarodnim turnirima (odigrala devet ITF turnira za juniorke, osvojila šest), sada je stala i na krov Evrope.

Tenis: Trener Spartaka Ladislav Demeter sa reprezentacijom Srbije na krovu Evrope!Orilo se "Bože pravde" u češkom Prerovu uz suze radosnice naše zlatne Mie Ristić. Uz Miu ponosno su stajali njeni reprezentativni saigrači, ali i treneri Ladislav Demeter i Slobodan Ranković.

U konkurenciji do 16 godina za reprezentaciju Srbije Pored Ie borili su se Teodora Kostović, Nikola Jović i Marko Maksimović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2596
Povezane teme

Teniski klub Spartak

teniseri srbije

stonoteniserski centar

ladislav demeter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.