Komentara: 0
Pregleda: 2399

Tenis: Spartakovi juniori i juniorke prvaci Srbije

22.09.2019. u 14:41h
Izvor: Subotica.com
Juniorke i juniori Tenis kluba „Spartak“ prvaci su Srbije. Subotičani su u obe konkurencije bili najbolji i zasluženo podigli pobedničke pehare.
Tenis: Spartakovi juniori i juniorke prvaci Srbije

Na finalu ekipnog Prvenstva Srbije održanom u Beogradu Spartakovi juniori i juniorke (igrači do 18 godina) su zabeležili odličan uspeh i osvojili prva mesta. Subotičani su, predvođeni trenerima Ladislavom Demeterom i Brankom Antelj, još jednom potvrdili kvalitet u obe konkurencije i zasluženo poneli epitet prvaka države.

Juniorke su u finalu bile bolje od ekipe „Haron“ iz Beograda i pobedile sa 4:0. Teniserke Spartaka na taj način su odbranile titulu prvaka osvojenu i prošle godine. Spartak je nastupao u sastavu: Anđela Vidović, Vanja Vidaković, Anđela Skrobonja i Danijela Danilović.

Tenis: Spartakovi juniori i juniorke prvaci Srbije

U muškoj konkurenciji Spartak je u finalu savladao ekipu Teniske akademije Taž iz Niša rezultatom 3:1. Za Spartak su igrali: Filip Stipić, Miloš Vuković, Kristian Juhas i Adam Kovač.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2399
Povezane teme

Teniski klub Spartak

tenis klub spartak

tenis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.