Komentara: 0
Pregleda: 2120

Tenis: Juhas i Vidovićeva juniorski prvaci Srbije

07.02.2019. u 10:22h
Na Državnom prvenstvu za juniore i juniorke održanom na terenima Tenis kluba "Spartak" domaći tim je je ostvario veliki uspeh osvojivši turnir u obe konkurencije.
Tenis: Juhas i Vidovićeva juniorski prvaci Srbije

Teniseri Spartaka na Prvenstvu Srbije za juniore održanom u Subotici ostvarili su izuzetan uspeh. Subotičani su u obe konkurencije bili najbolji. Kristian Juhas (5) je među svojim vršnjacima osvojio prvo mesto, dok su Adam Kovač i Filip Stipić podelili treće i četvrto mesto. Među devojkama najuspešnija je bila Anđela Vidović (5), a Vanja Vidanović je podelila treće i četvrto mesto.

Pobednici turnira su do trofeja stigli bez izgubljenog seta. Juhas je u finalnom meču savladao Dušana Obradovića sa 2:0 (6:1, 6:2). Na putu do finala Juhas je izbacio i svog klupskog kolegu Miloša Vukovića, prvog nosioca turnira. U ženskoj konkurenciji Anđela Vidović u finalnom duelu savladala je Teodoru Vujičić sa 2:0 (6:3, 6:2).

Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2120
Povezane teme

teniski turnir

tenis klub spartak

kristijan juhas

tenis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.