Komentara: 0
Pregleda: 1609

Tender za strateškog partnera Banje Palić

04.08.2010. u 10:40h
Izvor: Grad Subotica portal
<p>Nakon najave da je slovenačka firma "Terme olimia" zainteresovana za izgradnju banje na Paliću, uspedilo je pripremanje tenderske dokmentacije i napokon raspisivanje tendera.</p>
Tender za strateškog partnera Banje Palić

Kako se navodi u saopštenju "Park Palića", Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Vlade Republike Srbije, raspisalo je juče Javni oglas za izbor strateškog partnera u cilju razvoja termalnog kompleksa na Paliću, na delu područja koje je obuhvaćeno projektom razvoja turističkog kompleksa Palić, odnosno Master planom Palić.

Predmet ovog oglasa, objavljenog u medijima, je razvoj termalnog kompleksa na definisanim građevinskim parcelama, ukupne površine od 31.275 m2.

Pravo podnošenja prijave imaju domaća i strana pravna lica kao i konzorcijumi, koji treba da zadovolje predviđene kriterijume naznačene u oglasu, od kojih su ključni da se pravno lice poslovima hotelsko-banjskog turizma bavi najmanje pet godina u bar dve zemlje, da poseduje najmanje dva hotela sa četiri zvezdice u okviru banjskih turističkih destinacija i dva termalna kompleksa, da poseduje uspešnu tehnologiju upravljanja banjskim kompleksima i da u poslednje tri godine ima bar 150 zaposlenih.

Kandidat treba da ponudi minimalnu vrednost investicije od 20 miliona evra. Rok za podnošenje prijave sa traženom dokumentacijom je 23.08.2010 do 15 sati.

Zahtev za otkup dokumentacije, prosleđuje se Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, Bulevar kralja Aleksandra 15, Beograd. Učesnicima javnog oglasa će biti omogućeno da obiđu lokaciju i pristup sobi sa podacima, u periodu podnošenja prijave.

Sve informacije o ovom oglasu mogu se dobiti u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, u Odeljenju upravno-pravnih poslova i kategorizacije, Sektor za turizam.

Tender za strateškog partnera Banje Palić

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1609
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.