• Pregleda: 2710

SVM zaprepašćen odlukom LSV

SVM zaprepašćen odlukom LSV

Gradski odbor SVM-a je zaprepašćen činjenicom da je Liga Socijaldemokrata Vojvodine čiji su mesni predstavnici na nivou novih mesnih zajednica postigli načelan dogovor o budućoj saradnji sa predstavnicima SVM-a najavila koaliciju isključivo sa Demokratskom strankom.

SVM ističe da su započeli pregovore sa ligašima o formiranju većine u mesnim zajednicama, ali da je ova stranka pogazila dogovore za nekoliko, kako ističu, na ovaj način zadržanih direktorskih mesta i mesta u upravnim odborima.

Subotički izbori za mesne zajednice će biti završeni tek onda kada se u svakoj mesnoj zajednici završi izborna procedura, napominje se u saopštenju ove stranke i dodaje da će predsednici Mesnih odbora Saveza Vojvođanskih Mađara u većini od 27 Mesnih zajednica gde je SVM bio prisutan na izborima odlučiti o eventualnim koalicijama.

Gradski odbor SVM je odredio da neće ući u koaliciju sa onim partijama u koje građani nemaju poverenja i čija politika je toliko udaljena od ciljeva SVM-a, da se ne može podupreti ni na nivou Mesne zajednice, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
argahath Odgovori
Do danas sam glasao za Ligu... hvala na saradnji i ZBOGOM IZDAJNICI !!!
liga Odgovori
toliko a Canku i njegovoj stranci...prodao je guzicu za par stolica....izdajnik
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.