Komentara: 2
Pregleda: 3264

SVM zaprepašćen odlukom LSV

10.06.2011. u 17:08h
Izvor: RTV Yueco
SVM zaprepašćen odlukom LSV

Gradski odbor SVM-a je zaprepašćen činjenicom da je Liga Socijaldemokrata Vojvodine čiji su mesni predstavnici na nivou novih mesnih zajednica postigli načelan dogovor o budućoj saradnji sa predstavnicima SVM-a najavila koaliciju isključivo sa Demokratskom strankom.

SVM ističe da su započeli pregovore sa ligašima o formiranju većine u mesnim zajednicama, ali da je ova stranka pogazila dogovore za nekoliko, kako ističu, na ovaj način zadržanih direktorskih mesta i mesta u upravnim odborima.

Subotički izbori za mesne zajednice će biti završeni tek onda kada se u svakoj mesnoj zajednici završi izborna procedura, napominje se u saopštenju ove stranke i dodaje da će predsednici Mesnih odbora Saveza Vojvođanskih Mađara u većini od 27 Mesnih zajednica gde je SVM bio prisutan na izborima odlučiti o eventualnim koalicijama.

Gradski odbor SVM je odredio da neće ući u koaliciju sa onim partijama u koje građani nemaju poverenja i čija politika je toliko udaljena od ciljeva SVM-a, da se ne može podupreti ni na nivou Mesne zajednice, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3264
Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

Izbori u Subotici

svm

savez vojvođanskih mađara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.