Komentara: 6
Pregleda: 6209

Svetski veterinari u poseti Subotici

14.12.2011. u 16:21h
Izvor: RTV Yueco
Svetski veterinari u poseti Subotici

Veterinarska komora Srbije, na čijem čelu je poznati subotički veterinar Grgo Tikvicki, od ove godine je član Svetske veterinarske asocijacije. Visoka delegacija ove organizacije, predvođena predsednikom dr Fauzijem Kehridom, boravila je u Subotici, a u Gradskoj kući su obavili razgovore sa rukovodstvom grada u kojima je izrećena puna podrška lokalne samouprave naporima veterinarskih organizacija.

Saradnja između grada Subotica i veterinarskih strukovnih udruženja je veoma dobra, ocenio je gradonačelnik Saša Vučinić prilikom prijema predsednika Svetske veterinarske asocijacije dr Fauzija Kehrida, iz Tunisa. Vučinić je goste upoznao i složenom veterinarskom strukturom u gradu, pre svega zbog postojanja Zoološkog vrta i činjenice da je Subotica pogranični grad u kojem se u Azilu zadržavaju životinje oduzete iz raznih razloga na granici, zahvaljujući čemu ovdašnji veterinari imaju bogata iskustva.

Predsednik Svetske veterinarske asocijacije dr Fauzi Kehrid zahvalio se na podršci i upoznao je gradonačelnika sa aktivnostima ove organizacije, njihovom misijom i vizijom. Sastanku je prisustvovao i predsednik Veterinarske komore Srbije Grgo Tikvicki, poznati i ugledni subotički veterinar.

Poseta je organizovana u sklopu prijema domaće Veterinarske organizacije Svetskoj veterinarskoj asocijaciji, koja je realizovana u toku ove godine. U sastavu delegacije bili su i ostali visoki funkcioneri obe organizacije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 6209
Povezane teme

Saša Vučinić

gradonačelnik Subotice

ZOO vrt Palić

veterinarska komora Srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.