Komentara: 6
Pregleda: 3935

Svečano otvorene renovirane prostorije MZ "Palić"

31.05.2014. u 16:09h
Izvor: RTV Yueco
Juče su u MZ "Palić" svečano otvorene renovirane prostorije ove mesne zajednice, a svečasnoti su, osim ostalih, prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, ali i sveštena lica pravoslave i katoličke crkve.
Svečano otvorene renovirane prostorije MZ "Palić"

Po rečima onih koji su dugo godina u prostorijama ove mesne zajednice, bilo je vreme da i ova Vila, među brojnim na Paliću, dobije izgled kakav zaslužuje. Lokalna samouprava je izdovjila nešto preko 5 miliona dinara za kompletno uređenje zgrade, od krova, fasade, pa do unutrašnjeg uređenja. Nakon otvaranja prostorija održana je i svečana skupština MZ gde su dodeljna priznanja počasnim građanima Palića, a ujedno je i izabrana najlepša ulica ovog naselja.

Ova Vila se već dugo godina koristi kao zgrada mesne zajednice. Iako je do sada u nju ulagano, ovoga puta je izdvojeno nešto više novca, kako od Republike, tako i od Grada za kompletnu sanaciju. Popravljen je krov zgrade, fasada, prozori, a zgrada je kompletno uređena i izunutra. Ovu zgradu moći će da koriste svi stanovnici Palića.

Sve mesne zajednice, pogotovo prigradske, zaslužuju da imaju prigodan prostor za svoj rad, a svaka zgrada mesne zajednice jeste lice tog naselja, istakao je gradonačelnik Subotice Jene Maglai. Lokalna samouprava izdvojila je nešto preko 5 miliona dinara za uređenje zgrade mesne zajednice.

Nakon svečanog otvaranja gosti su prešli u obližnji Eko centar gde je održana svečana skupština MZ Palić na kojoj su dodeljene nagrade “Zaslužni palićani” i to Ignaciju Tonkoviću, Zoltanu Skali, Peteru Ricu i dr Nedeljki Šarović. Za najlepšu ulicu izabrana je ulica 4. jul.

Izvor: RTV Yueco
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3935
Povezane teme
jene maglai mz palić
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.