Komentara: 6
Pregleda: 4438

Svečano otvorene renovirane prostorije MZ "Palić"

31.05.2014. u 18:09h
Izvor: RTV Yueco
Juče su u MZ "Palić" svečano otvorene renovirane prostorije ove mesne zajednice, a svečasnoti su, osim ostalih, prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, ali i sveštena lica pravoslave i katoličke crkve.
Svečano otvorene renovirane prostorije MZ "Palić"

Po rečima onih koji su dugo godina u prostorijama ove mesne zajednice, bilo je vreme da i ova Vila, među brojnim na Paliću, dobije izgled kakav zaslužuje. Lokalna samouprava je izdovjila nešto preko 5 miliona dinara za kompletno uređenje zgrade, od krova, fasade, pa do unutrašnjeg uređenja. Nakon otvaranja prostorija održana je i svečana skupština MZ gde su dodeljna priznanja počasnim građanima Palića, a ujedno je i izabrana najlepša ulica ovog naselja.

Ova Vila se već dugo godina koristi kao zgrada mesne zajednice. Iako je do sada u nju ulagano, ovoga puta je izdvojeno nešto više novca, kako od Republike, tako i od Grada za kompletnu sanaciju. Popravljen je krov zgrade, fasada, prozori, a zgrada je kompletno uređena i izunutra. Ovu zgradu moći će da koriste svi stanovnici Palića.

Svečano otvorene renovirane prostorije MZ "Palić"

Sve mesne zajednice, pogotovo prigradske, zaslužuju da imaju prigodan prostor za svoj rad, a svaka zgrada mesne zajednice jeste lice tog naselja, istakao je gradonačelnik Subotice Jene Maglai. Lokalna samouprava izdvojila je nešto preko 5 miliona dinara za uređenje zgrade mesne zajednice.

Svečano otvorene renovirane prostorije MZ "Palić"

Nakon svečanog otvaranja gosti su prešli u obližnji Eko centar gde je održana svečana skupština MZ Palić na kojoj su dodeljene nagrade “Zaslužni palićani” i to Ignaciju Tonkoviću, Zoltanu Skali, Peteru Ricu i dr Nedeljki Šarović. Za najlepšu ulicu izabrana je ulica 4. jul.

Izvor: RTV Yueco
Otvaranje renoviranih prostorija Mesne zajednice "Palić" Otvaranje renoviranih prostorija Mesne zajednice "Palić" Otvaranje renoviranih prostorija Mesne zajednice "Palić" Otvaranje renoviranih prostorija Mesne zajednice "Palić" Otvaranje renoviranih prostorija Mesne zajednice "Palić" Otvaranje renoviranih prostorija Mesne zajednice "Palić" Otvaranje renoviranih prostorija Mesne zajednice "Palić" Otvaranje renoviranih prostorija Mesne zajednice "Palić"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4438
Povezane teme

jene maglai

mz palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.