Komentara: 3
Pregleda: 2982

Svečano otvoren 8. tradicionalni teniski turnir "Palić Open 2011".

27.07.2011. u 17:40h
Izvor: RTV Yueco
Svečano otvoren 8. tradicionalni teniski turnir "Palić Open 2011".
Juče je u na terenima TK "Palić" svečano otvoren osmi po redu tradicionalni turnir za teniserke "Palić Open 2011".

Nagradni fond turnira i ove godine iznosi 10.000 dolara. Na otvaranju je bio prisutan veliki broj zvanica, među kojima je bio i predsednik teniskog Saveza Vojvodine Milan Jerinkić, članovi lokalne samouprave grada Subotica kao i sve igračice koje učestvuju na turniru. Turnir je svečano otvorio predsednik Skupštine grada Slavko Parać. Prisutnima se obratio i predsednik teniskog Saveza Vojvodine Milan Jerinkić koji je istakao da je ova godina jedna od najuspešnijih što se tiče teniskog sporta u našoj zemlji i prisutnim devojkama poželeo puno uspeha na predstojećem turniru.

Drugi nosioc turnira je naša sugrađanka Nataša Zorić koja se nažalost povredila, ali je povreda nije sprečila da odigra dubl a kako nam je i sama rekla pokušaće da odigra i meč u singl konkurenciji. Glavni turnir sastoji od 32 igračice od kojih se osam teniserki priključilo putem kvalifikacija.U petak od 10 časova na programu su mečevi četvrtfinala singla i finala dubla, u subotu, od 13 časova počinju mečevi polufinala singla, dok će u nedelju, od 11 časova, početi meč koji će odlučiti o pobednici ovogodišnjeg Palić Opena. Za prvu nositeljku postavljena je Izabela Šinjikova iz Bugarske trenutno 513. na svetu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2982
Povezane teme

teniski turnir Subotica

palić open

palić open 2011

teniski turnir palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.