Komentara: 0
Pregleda: 2429

Svečana večera Fudbalskog saveza Srbije

06.09.2011. u 02:06h
Izvor: RTV Yueco
Svečana večera Fudbalskog saveza Srbije

Fudbalski savez Srbije organizovao je sinoć u hotelu Glorija večeru za sve učesnike i prijatelje koji učestvuju na turniru "Stevan Ćele Vilotić". Prisutnima se obratio i predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, a nakon pozdravnog govora predstavnici reprezentacija, fudbalskog saveza Srbije, predstavnici rukovodstva FK Bačka i lokalne samouprave odnosno resora za sport, razmenili su prigodne poklone, a gosti su se zahvalili na gostoprimstvu kao i na odličnoj organizaciji ovogodišnjeg turnira.

Prisutnima se obratila i ćerka nekadašnjeg proslavljenog trenera Stevana Vilotića, Svetlana Vilotić koja je istakla da joj je pre svega drago da ovi mladi fudbaleri svoje prve reprezentativne korake upravo započinju na ovom prestižnom turniru. Po rečima direktora mlađih selekcija fudbalskog saveza Srbije Mitra Mrkele ovaj turnir he izuzetno važan za fudbalski savez Srbije ne samo zbog takmičarskog značaja, kvalifikacija koje očekuju našu reprezentaciju za Evropsko prvenstvo već zbog poruke koju žele da upute svima kojima je omladinski fudbal veoma važan.

Današnjim utakmicama završava se 18. memorijalni turnir "Stevan Ćele Vilotić".Od 15 časova i 30 minuta na Gradskom stadionu sastaju se Crna Gora i Mađarska a od 16 časova i 30 minuta na stadionu FK Bačka sastaju se vršnjaci naše reprezentacije i Ukrajine.Selekciji Srbije dovoljan je i nerešen rezultat za odbranu trofeja osvojenog prošle godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2429
Povezane teme

tomislav karadžić

fudbalski savez srbije

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.