Komentara: 0
Pregleda: 3444

Sve spremno za Prvomajski uranak

30.04.2011. u 21:54h
Izvor: RTV Yueco
Sve spremno za Prvomajski uranak

Sve je spremno za 28-mi prvomajski uranak i otvaranje 166. turističke sezone. Palić je već postao veliki luna park, restoran pod otvorenim nebom i bazar rukotvorina. Organizatori očekuju veliki broj posetilaca za praznike iz raznih gradova Srbije i Mađarske.

Pljeskavice, vožnja luna parkom, je tradicija koju već dugo Subotičani održavaju. Svi koji dođu na Palić se počaste šećerlemom, specijalitetom sa roštilja i prošetaju do Zološkog vrta. I ove godine su organizovana razna kulturna i sportska dešavanja. Svoja vrata svim posetiocima će otvoriti i Zološki vrt na Paliću. Biće mnogo programa za najmlađe posetioce.

Na Palić možete da idete peške, biciklom, vozom, šinobusom i redovnim i vanrednim linijama autobusa broj 6 “Subotice transa”.Za vreme prvomajskih praznika biće održana jedriličarska regata JK “Palić”, kao i ultimate fight borbe na letnjoj pozornici sa početkom u 18 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3444
Povezane teme

Prvi maj Palić

Prvomajski uranak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.