Komentara: 3
Pregleda: 3388

Svaki dan po 300 kg plakata!

24.04.2012. u 19:18h
Izvor: RTV Yueco
Ostalo je još malo vremena do izbora i još malo vremena za promovisanje ideja stranka. Jedan od najpopularnijih načina reklamiranja jesu plakati, koji uvek pred izbore fasadama I limenim ogradama daju novi izgled. Iako je po pravilu na te površine zabranjeno lepiti plakate, ekipa koja je zadužena za higijenu grada, svakog dana sa ovih površina skine do 300 kilograma papira. Komunalna inspekcija do sada je podnela preko 10 prekršajnih prijava zbog lepljenja plakata na neadekvatna mesta.
Svaki dan po 300 kg plakata!

Neki Subotičani vole da pročitaju slogane sa plakata, neki ih ni ne primećuju, dok oni nešto mlađi i kreativniji koriste prilike da se pozabave i nacrtaju brkove, ili neki drugi detalj na zalepljeni plakat.

JKP “Čistoća i zelenilo” odnosno njihova ekipa koja je zadužena za higijenu grada, svako jutro, već više od mesec dana, izlazi na teren po nalogu inspekcije i skida plakate koji su zalepljeni na nedozvoljenim mestima. To su uglavnom velike fasade, građevinske ograde, trafo stanice I druga vidna mesta.

S obzirom na to da se sav taj propagandni materijal reciklira, predizborna kampanja u mnogome je povećala obim posla zaposlenima u reciklažnom centru. Jedno od mesta koje je predviđeno za lepljenje plakata jeste totem. Iako se njegov obim značajno povećao poslednjih nedelja, izgleda da on ne zadovoljava potrebe političkih partija. Komunalna inspekcija podnela je preko 10 prekršajnih prijava protiv određenih organizacija, a kazne se kreću se od 50 hiljada do milion dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 17 časova
Komentara: 3
Pregleda: 3388
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

lepljenje plakata

plakati

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.