Komentara: 2
Pregleda: 5412

Sutra Vidovdanski festival "Glas anđela - Tijana Jurić"

26.06.2015. u 16:49h
Izvor: Subotica.com
U naselju Svetozar Miletić, gde je pre godinu dana pronađeno beživotno telo ubijene devojčice Tijane Jurić, sutra će se održati Vidovdanski festival „Glas anđela – Tijana Jurić“ , na kome će se deca do 16 godina takmičiti u izvođenju tradicionalnih pesama.
Sutra Vidovdanski festival "Glas anđela - Tijana Jurić"

Na audiciju se prijavio veliki broj talentovanih solista, a žiri, u sastavu Bojana Nikolić, Anita Krempatić i Nemanja Guzijan,  odabrao je deset najboljih - Subotičanke Katarinu Novaković (16), Ines Bajić (15) i Violetu Radić (16), Nemanju Hariša (16) iz Sente, Milicu Stojanović (13) iz Niša, Jovanu Kovačević (15), iz Beočina, Dejanu Vuletić (14), iz Svetozar Miletića, Nikolinu Karabatić (15), iz Stanišića, Danijelu Karišik (16) iz Aleksa Šantića i Maju Zrnić (15), iz Bačkog Brestovca.

Učesnike će pratiti Narodni orkestar „Spomenar" iz Sombora, a program će voditi Miloš Stanković, glumac subotičkog  Narodnog pozorišta.  U revijalnom delu nastupiće pevačica Jelena Tomašević, čije je pesme Tijana jako volela da peva i glumac Branislav Lečić.

Festival počinje u 18.30 časova, a za sve posetioce besplatan prevoz od Subotice, Bajmoka i Aleksa Šantića. Autobus „Subotica-transa" iz Subotice za Svetozar Miletić polazi u 16.45 sati sa parkinga iza Otvorenog univerziteta, dok autobus „Severtransa" polazi iz Bajmoka u 17.15 sati, sa zaustavljanjem u Aleksa Šantiću. Rezervacije mesta su obavezne na broj 064/922-9753.

Dan kasnije, u nedelju, na Trgu Slobode u Novom Sadu biće održan tihi protest - porodična šetnja pod sloganom: "Podrži Tijanin zakon". Početak protesta je u 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5412

Povezana vest

Povezane teme

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.