• Pregleda: 2939

Sutra se obeležava Dan osoba sa invaliditetom

Sutra se obeležava Dan osoba sa invaliditetom

Povodom Svetskog dana invalida koji se obeležava sutra, predsednik Skupštine grada i gradonačelnik primili su predsednika Opštinske organizacije invalida rada u Subotici.

U našem gradu ima oko 19.000 invalida rada, osoba sa invaliditetom i lica koja primaju invalidsku penziju. Gradonačelnik Saša Vučinić je rekao da položaj invalida nije zadovoljavajući, ali odluka države da poslodavci treba da zapošljavaju osobe sa invaliditetom je doprinela tome da se mnogi zaposle.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

1
ledenjak Odgovori
A šta je sa onima koji su penzionisani i maju minimalne penzije ? Koje licemerje , sete ih se jednom godišnje .! Ili o njima pišu kad se ubiju ili naprave neku nevolju u afektu zbog lošeg života
A i ovi što rade , rade ko životinje Pitajte one u Metrou kako se osećaju , nesmeju da pisnu jer će dobiti momentalno otkaz , vuku ko marva !!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.