• Pregleda: 3558

Sutra se obeležava akcija "Ne upravljaj vozilom pod uticajem alkohola"

U Subotici će sutra biti sprovedena akcija koja je usmerena na unapređenje bezbednosti saobraćaja sa ciljem skretanja pažnje mladim vozačima na posledice vožnje pod dejstvom alkohola. Akcija će biti sprovedena u vremenskom periodu od 9 do 15 časova.
Sutra se obeležava akcija "Ne upravljaj vozilom pod uticajem alkohola"

Akciju zajednički organizuju Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, lokalne samouprave i parking-servis preduzeća na celoj teritoriji Srbije.

Na teritoriji Grada Subotice akciju sprovode JKP "Parking" Subotica, Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice i Sekretarijat Gradske uprave nadležan za saobraćaj.

Akcija podrazumeva da će 1. aprila kontrolori JKP „Parkinga“ postaviti letke na parkiranim vozilima u svim parking zonama, sa porukom koju nosi ova akcija -  Ne upravljaj vozilom pod uticajem alkohola!

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
Dadoo Odgovori
okejj ! Necu vise a ni manje.....
poreznik Odgovori
Poštovani JKP "Parking" radnici, postavite te letke SLOBODNO i na "besne i crne" džipove, bmw i mečke, naglašavam SLOBODNO ako imate mu*a, da i njihovi pametni sinčići znaju i pročitaju kući u slobodnom vremenu o čemu se radi, a ne samo na moj 17god. staru mašinu!!
Nebitno (Neša Glodur) Odgovori
Hm... akcija "Ne upravljaj vozilom pod uticajem alkohola"

A kada će akcija npr. "Ne upravljaj državom pod uticajem nakaradnosti"?
Salamander Odgovori
I onda te strefi...pomisliš da je kazna za parkiranje...pa se otrezniš.
pametnjakovic mladji Odgovori
cestitam strucnjacima iz "Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice" na genijalno smisljenoj akciji, jer verovatnoca je da ce u vremenskom periodu od 09 do 15 cas piti preko 60% pijanih vozaca!!!
oprem dobro Odgovori
Samo za vikend, kad bi policija dva sata iza ponoći se stacionirala oko noćnih barova ,u državnu kasu bi se slego lep novac a nečiji životi bi bili spašeni. Eto recimo da su za vikend bili kod Gentlemen´s Pub-a sigurno se ne bi desila ona saobraćajka (pitajte taksiste) a uz to kad bi imali još uz sebe i svoje plave mrga kolege bilo bi manje stakla na putu( od boca) koja mogu da se zabiju u točkove i izazovu posrednu saobraćajku. Mnogi su već na toj krivini isekli gume koja se za dane vikenda sjaji od stakla ko ogledalo...
gradski seljak Odgovori
pitam se otkud para na to? zasto se trosi opet na glupe stvari... nek napravite puteve i signalizacije. kaznite one sa skupim kolima koji jure u gradu. to bi bilo to sto mogu da podrzavam, a ne ovo .
lakumity Odgovori
A kad će akcija ne upravljaj vozilom dok ti je mobilni na uvetu?
Roid Odgovori
Akcija smarate sa kaznama i kontrolama i sad ste vi bogovi jer ste "nesto" uradiil.. od malih stvari svi misle da su napravili Ameriku..
Pseudonim Odgovori
@poreznik DALSTI KRSTEN?
Milan Odgovori
@Pseudonim, a da li si ti krsten mozda?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.