Komentara: 5
Pregleda: 3786

Sutra poslednji dan za plaćanje kvartalne rate poreza na imovinu

13.02.2020. u 15:44h
Izvor: RTV Pannon
Građani su u obavezi da plaćaju porez na imovinu kvartalno, a 14. februara je poslednji dan za plaćanje rate za prvi kvartal ove godine.
Sutra poslednji dan za plaćanje kvartalne rate poreza na imovinu

Na području Subotice porez na imovinu, prema sadašnjem stanju, plaća se na osnovu zaduženja za 2019. godinu, što znači da je za prvi kvartal tekuće godine potrebno platiti isti iznos kao za poslednji kvartal prošle godine, koji je dospevao u novembru.

Poreska rešenja sa zaduženjima za ovu godinu tek će biti dostavljena, a Lokalna poreska administracija je obveznicima već poslala uplatnice na kojima su osnovni podaci dovoljni za uplatu i identifikaciju pristiglih sredstava u gradski budžet.

Ukoliko obveznici ne plate porez u predviđenim rokovima plaća se kamata po zakonskoj zateznoj kamatnoj stopi, koja se nije menjala od početka novembra prošle godine, i iznosi 10,25 procenata na godišnjem nivou.

Izvor: RTV Pannon
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3786
Povezane teme

plaćanje poreza

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.