• Pregleda: 1527

Sutra počinje novembarsko očitavanje vodomera

Novembarsko očitavanje mernih instrumenata (vodomera) u domaćinstvima u gradu i prigradskim naseljima počinje u utorak 15. novembra 2016. i trajaće do petka 25. novembra 2016. godine.
Sutra počinje novembarsko očitavanje vodomera

Evidentirano stanje sa vodomera odnosiće se na obračun utroška vode, kao i na usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda za period od 01. novembra do 30. novembra 2016. godine. Svim korisnicima će biti dostavljen obračun za navedeni period putem pošte u prvoj polovini decembra 2016. godine.

Ukoliko se korisnik za vreme očitavanja vodomera ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati stanje na vodomeru i isto prijaviti u JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica. Prijavu stanja korisnik može da izvrši samo u periodu očitavanja lično, na šalterima blagajne preduzeća, preko internet stranice preduzeća ili putem telefona na broj 0800-000-024. Navedeni broj je besplatan za potrošače, a dostupan je svakim radnim danom od 07 do 15 časova i za sve druge vrste informacija, korisnici isti mogu pozvati sa područja fiksne telefonije 024.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.