• Pregleda: 2708

Sutra pad pritiska vode na široj teritoriji Grada

Sutra od 8 do 16 časova očekuje se smanjen pritisak vode na široj teritoriji Grada, dok će vodosnabdevanje nekih ulice biti u potpunosti obustavljeno.
Sutra pad pritiska vode na široj teritoriji Grada

Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" obaveštava građane na teritoriji grada, da će zbog radova na unapređenju distributivnog sistema, sutra (sreda) u vremenskom periodu od 8 do 16 časova doći do pada pritiska u vodovodnoj mreži i eventualnog zamućenja vode.

Takođe u saopštenju ovog JKP stoji da će potrošači u Sutjeskoj, Proleterskih brigada, Zorkinoj, Filipa Filipovića i Nikole Demonje u gore navedenom periodu u putpunosti ostati bez vodosnabdevanja.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
george Odgovori
bravo XXI vek
S2 Odgovori
Da, George, 21. vek, pa je došlo vreme da se i u sistem vodosnabdevanja ovog grada ponešto i uloži. Grad raste, pa tako i njegovi prohtevi, kako po količini isporučene vode, tako i po kvalitetu pruženih usluga. Možda ste mislili da ništa ne treba ulagati ni u ovom veku?
city woman Odgovori
Voda je vec ionako stslno mutna.
pajo Odgovori
S2 kvalitet usluge?:-)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.