• Pregleda: 1819

Sutra pad pritiska u vodovodnoj mreži na celoj teritoriji Subotice

Zbog radova na unapređenju vodovodnog sistema sutra od 8 do 16 časova doći će do pada pritiska, ali i kratkotrajnih prekida u vodovodnoj mreži, te se građani mole za strpljenje i razumevanje.
Sutra pad pritiska u vodovodnoj mreži na celoj teritoriji Subotice

JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava građane na teritoriji grada, da će zbog radova na unapređenju distributivnog sistema, sutra (četvrtak) u periodu od 8 do 16 časova doći do pada pritiska u vodovodnoj mreži na teritoriji Grada i eventualnog zamućenja vode.

Takođe, iz JKP "Vodovod i kanalizacija" napominu da kod potrošača u ulicama Edvarda Kardelja, Josipa Kolumba, Edvina Zdovca i u ulicama između Somborske pruge i pruge za Bačalmaš u gore navedenom periodu može doći do kratkotrajnih prekida u vodosnabdevanju.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
City woman Odgovori
Svake nedelje ista najava?
pajo Odgovori
City@
Lepo je kad se nesto gradi i ivestira!
ciciklama Odgovori
danas je cetvrtak, 25. jun 2015., 7 je sati i vode nema ... ako pisete od 8 do 16h barem sebe post ujte. smisao najave je da se planira prema najavi. ... jadovnici kao i u svemu ostalom.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.