Komentara: 0
Pregleda: 1543

Sunčana jesen života

06.11.2008. u 19:13h
<p>U obdani&scaron;tu Sandra Marijanović povodom održavanja tradicionalne manifestacije "Sunčana jesen života" posađene su sadnice, poklon Goranskog rasadnika. Ovo je jo&scaron; jedan lep primer da se najmlađi edukuju i čuvaju zelene povr&scaron;ine.</p>

"Prostor dvorište je veoma velik, sadnica može puno da stane. Nažalost svake godine imamo po koju manje ali je ovako lepim akcijama svake godine doživljavamo po neku, zasadi se po koje novo stablo. Mi nastojimo da ga očuvamo, koliko ćemo sad uspeti ne znam. I sama deca vrtića da tako kažem retko kad će oštetiti neku sadnicu to se obično desi onda kada je mimo kontrole čuvanja da tako kažem, obično noću" kaže Katarina Živković, direktorka objekta. Stariji mališani pomenutog objekta na svoj način predstavili su se najstarijim sugrađanima MZ Prozivka.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1543
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.