Komentara: 1
Pregleda: 5042

Summer3p festival od 21. do 24. jula

18.06.2011. u 15:42h
Summer3p festival od 21. do 24. jula

Deveti festival elektronske muzike "Summer3p" održaće se od 21. do 24. jula na Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice.

Na ovogodišnjem festivalu nastupiće, između ostalih, Kollektiv Turmstrasse (Nemačka), Slyde (Engleska), Mihai Popoviciu (Rumunija), Murko (Slovenija), Sex Shop Boys (Mađarska), Roby Deep (Slovenija), Dandy (Mađarska) i Danza Macabra (Slovenija).

Najavljene su i dve kampanje - "Stop nasilju!" i "Očistimo jezero Palić", kao i Radionica reciklaže, Muzička radionica za decu, ekološka, audio, likovna i sportska radionica.

Na programu će biti i komad "Mili, Džek i razigrani mačak", u kome će učestvovati đaci subotičkih osnovnih škola, multimedijalni projekat zaštite kulturne baštine "Nasmeši se Subotici", kroz koji će posetioci festivala upoznati istoriju upečatljivih delova grada Subotice, dok će umetnik iz Milana Želimir Barić prirediti instalaciju "Video morfna pneumatička struktura", čiji je cilj buđenje ekološke svesti.

Sajt Festivala Summer3p možete posetiti na adresi: www.summer3p.org

Summer3p Festival

Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5042
Povezane teme

summer3p

program summer3p

festival elektronske muzike

summer3p festival na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.