Komentara: 0
Pregleda: 1395

Subvencije i sledeće godine

20.11.2008. u 12:06h
<p>Ministar poljoprivrede Srbije Sa&scaron;a Dragin izjavio je juče da deo državnih podsticaja koji se odnose na individualne proizvođače naredne godine neće biti umanjen.</p> <p>Dragin je na konferenciji za novinare u Novom Sadu rekao će se to ministarstvo truditi da u narednoj godini ispuni sve svoje obaveze prema regresiranju poljoprivredne proizvodnje u Srbiji.</p>
Subvencije i sledeće godine

Prema njegovim rečima, to znači da će i mera od 120 evra po hektaru obradivih površina za registrovana poljoprivredna gazdinstva ostati na snazi i naredne godine, bez obzira na restriktivnija izdavanja u toj oblasti.

On je objasnio da u subvencije u kojima će biti smanjenja budžeta spadaju mere investicione podrške i neke druge subvencije, koje će morati da budu smanjene zbog zahteva Međunarodnog monetarnog fonda za smanjenje javne potrošnje u Srbiji.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1395
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.