Komentara: 0
Pregleda: 2192

SuBus kartice članovima Udruženja slepih i slabovidih

20.06.2013. u 15:43h
Izvor: RTV Yueco
Predstavnici JP„Subotica trans“ uručili su članovima Udruženja slepih i slabovidih 20 besplatnih „SU BUS“ kartica za gradski i prigradski saobraćaj.
SuBus kartice članovima Udruženja slepih i slabovidih

Planirano je da u narednom periodu 200 članova ovog Udruženja dobije kartice za vožnju autobusima „Subotica transa“. Udruženje slepih i slabovidih Subotica okuplja 760 članova sa teritorije našeg grada, Kanjiže, Bačke Topole i Malog Iđoša.

Otkako je pre pet godina postala članica Udruženja slepih i slabovidih, Vesna Borocki ima pravo na povlašćenu vožnju autobusima „Subotica transa“. Vesna kaže da joj mnogo znači besplatan prevoz, koji je potpuno prilagođen potrebama  slepih i slabovidih osoba.

„SuBus“ kartice danas je dobilo 20 čalnova, a plan je da u narednom periodu čak 200 članova dobije pravo na besplatnu vožnju u gradskom i prigradskom saobraćaju.

Udruženje slepih i slabovidih Subotica ima 760 članova, od čega 12 dece predškolskog i školskog uzrasta i 8 srednješkolskog uzrasta. Udruženje pokriva teritoriju našeg grada, Kanjiže, Bačke Topole i Malog Iđoša.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2192
Povezane teme

Suboticatrans

SuBus

udruženje slepih i slabovidih subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.