Komentara: 1
Pregleda: 4093

Subotički taksista švercovao Palestince i Egipćane

14.04.2011. u 17:21h
Izvor: Kurir
Subotički taksista švercovao Palestince i Egipćane

Arsen B. (41) iz Subotice i državljanin Palestine Naser A.S. (28), uhapšeni su zbog sumnje da su preko granice švercovali Palestince i Egipćane. Istražni sudija Osnovnog suda u Vranju odredio pritvor do 30 dana, saopštila je vranjska policija

Policija sumnja da se Naser A.S. dogovorio sa Arsenom B. da taksi vozilom od Preševa do Subotice preveze njega i tri državljana Palestine i Egipta.

- Na ovaj način oni su državnu granicu između Makedonije i Srbije prešli nedozvoljeno, a njihov dalji put je sprečila policija, dodaje Policijska uprava u Vranju.

Strani državljani su uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nedozvoljenog prelaska državne granice i nezakonitog boravka u Srbiji privedeni sudiji Prekršajnog suda u Preševu.

Sudija ih je kaznio sa po deset dana zatvora, a izrekao im je i zaštitne mere udaljenja sa teritorije Srbije u trajanju od po 18 meseci, dodaje policija.

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 13 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 4093
Povezane teme

švercovanje palestinaca

ilegalci

švercovanje ljudi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.