• Pregleda: 5487

Subotičke pijace kvalitetne i sigurne

Sa nadležnima iz subotičkih pijaca uverili smo se u kvalitet hrane koju možete kupiti na mlečnoj pijaci. Sa većim temperaturama više se kontrolišu suhomesnati proizvodi. Važno je da se lako kvarljiva roba drži u rashladnim uređajima kako nebi došlo do neželjenih posledica. Na svim pijacama u gradu vodi se računa kako o higijeni tako i o propratnim stvarima.
Subotičke pijace kvalitetne i sigurne

Roba koja se prodaje na pijacama u gradu je odgovarajućeg kvaliteta. sami proizvođači moraju da vode računa o svojim proizvodima. Posebna pažnja treba da se obrati na vitrine koje uvek moraju da budu dobro zatvorene. U letnjim mesecima češće se obilaze pijace, a samim tim je pojačana kontrola suhomesnatih i mlečnih proizvoda, kao i slatkiša.

Mlečni proizvodi moraju da se čuvaju na propisanoj temperaturi. Kod Jelene Jovčeski, koja na mlečnoj pijaci prodaje pet godina kvalitet je na prvom mestu. I mi smo se uverili i probali nešto od njenih proizvoda.

Subotičke pijace imaju dobru saradnju sa inspekcijskim službama i proizvođačima, tako da građani nemaju razloga za brigu. Kada je u pitanju prodaja svežeg voća i povrća situacija je ista.

Vesna Balažić više od dvadeset godina prodaje voće na mlečnoj pijaci. Kako nam je sama rekla, kvalitet je i kod nje na prvom mestu. Mušterije dobro znaju šta kupuju i uvek se vraćaju.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
forest gamp Odgovori
Na Mlecnoj PIJACI Veterinarska inspekcija ima svoju "kancelariju"siguran sam da vrse kontrolu u skladu sa cvojim obavezama a mozda i vise od toga.Ko sumnja suprotno neka me demantuje.
Alen Odgovori
Malo je proizvodjaca na pijacama. To su 99% preprodavci. O kvalitetu nema ni govora. Bitno je samo da je lepo a da li je otrovno i kvalitetno to nije bitno. Lepo voce i porvrce ne znaci i kvalitetno. Preprodavci ne znaju kada su proizvodjaci prskali a proizvodjaci imaju zestoku cenovnu konkurenciju i vidu uvoznika i nece da rizikiju da ostanu bez roda i te male zarade pa prskaju cak i taj dan kada iznose na pijacu. I jos kada nema nikakve kontrole onda radi ko sta hoce.
attila Odgovori
Obiđite z.pijacu na prozivci,proizvođača ni za ljek,a cene ko u BG.
S&S Odgovori
Na zelencu nakupci caruju i diktiraju cene. Proizvodjači koji bi da svoju robu prodaju po nižim cenama, nemogu da dodju do tezge (jer su nakupci sve zakupili i drže ih prazne)[*...*] Nadležnih koji bi trebalo da vode brigu o kvalitetu robe i ponašanju nakupaca ni od korova. A gradjane ko šiša.
beloglavi orao Odgovori
Teško je danas uredno se baviti kvalitetnom proizvodnjom, a uz to imati dobru logistiku i uz to baviti se i prodajom odnosno uslužnom delatnošću.Onda svaštarimo.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.