Komentara: 2
Pregleda: 7052

Subotičanka poginula na Ibarskoj magistrali

23.02.2011. u 14:53h
Izvor: Kurir
Subotičanka poginula na Ibarskoj magistrali

Sonja Radak (28 godine) poginula je juče teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 16:30 dogodila na Ibarskoj magistrali, kod Lipovačke šume.

Ona se, vozeći automobil „reno klio“, mađarskih registarskih tabli, zakucala u autobus „Laste“, koji je vozio Branislav Đurić.

Prema rečima očevidaca, Sonja je, vozeći iz pravca Čačka ka Beogradu, u krivini izgubila kontrolu nad kolima, prešla na levu stranu puta i okrenula se za devedeset stepeni. Vozač autobusa pokušao je da ukoči i da je izbegne, ali nije uspeo - kaže očevidac udesa.

Uzrok nesreće najverovatnije je klizav kolovoz, jer je sneg padao celog dana. - Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na lice mesta, ali devojci nije bilo spasa. Oni su samo konstatovali smrt - dodaje on. Saobraćaj na tom delu puta odvijao se otežano još nekoliko sati posle tragedije.

 

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 7052
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.