Komentara: 0
Pregleda: 4922

Subotičanin u Olimpijskom komitetu Srbije

11.03.2009. u 23:01h
Izvor: RTV Yueco
<p>Sportski radnik iz Subotice, Aleksandar Matković, izabran je za predsednika nadzornog odbora Olimpijskog komiteta Srbije.</p>
Subotičanin u Olimpijskom komitetu Srbije

Na Izbornoj skupštini Olimpijskog komiteta Srbije izabrani su članovi Predsedništva kao i Nadzorni odbor, predsednici vodećih sportskih Saveza istakli da je Vlade Divac odličan izbor.

Za nove članove Predsedništva izabrani su: Ivan Todorov (džudo), Žarko Paspalj (košarka), Velizar Đerić (boks), Slobodan Živojinović (tenis), Mile Isaković (rukomet), Velibor Sovrović (vaterpolo), Dragan Životić (atletika), Zoran Kalinić (stoni tenis), Nebojša Ilić (veslanje), Mirko Nišević (kajak), Zoran Čendić (tekvondo)i Nenad Golijanin (odbojka).

Predstavnici saveza pridruženih članova OKS biće: dr Dragan Radovanović (Udruženje za medicinu sporta Srbije), Božana Ostojić (Savez organizacija podvodnih aktivnosti), Uroš Dragojlović (kuglanje) i dr Dušan Mitić (Asocijacija sport za sve).

U Nadzornom odboru biće: Aleksandar Matković (stoni tenis), Dušan Vulević (atletika) i Andrija Mumović (džudo).

Čestitke na izboru za prvog čoveka Olimpijskog komiteta Srbije Divac je dobio, između ostalih, i od predsednika košarkaškog, fudbalskog i odbojkaškog saveza.

Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza, čestitao je Divcu i poručio mu da vrhunski sport u zemlji očekuje ozbiljan tim za pomoć i rad.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 4922
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.