Komentara: 5
Pregleda: 8057

Subotičanin saučesnik u krijumčarenju 16 stranih državljana

21.10.2013. u 18:10h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Subotičanin i Pazarac uhapšeni pod sumnjom da su izvršili krivično telo krijumčarenja ljudi. Migranti su bili iz Somalije, Sudana, Eritreje, Sirije i Egipta koji su u kombiju i vozilu koji su bili transportovani prema Mađarskoj granici.
Subotičanin saučesnik u krijumčarenju 16 stranih državljana

Dvojica muškaraca uhapšena su pod sumnjom da su pokušali da preko granice prevezu 16 ilegalnih migranata, saopštila je novosadska policija.

Pritvoren je LJ. B. (45) iz Subotice, u čijem je kombiju policija pronašla 14 ilegalnih migranata, od kojih troje maloletnih.

Migranti su bili iz Somalije, Sudana, Eritreje, Sirije i Egipta. Pritvoren je i V.R. (51) iz Novog Pazara u čijem je automobilu policija otkrila dva državljanina Gambije.

Maloletnici su predati Centru za socijalni rad, a ostali su procesuirani u prekršajnom postupku, novčano kažnjeni i otkazan im je boravak u Srbiji u trajanju od godinu dana, piše u saopštenju.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 8057
Povezane teme

krijumčarenje ljudi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.