Komentara: 10
Pregleda: 9821

Subotičanin osuđen na 20 godina za ubistvo

02.04.2011. u 15:36h
Izvor: RTV Yueco
Subotičanin osuđen na 20 godina za ubistvo

Subotičanin Goran Kaurin (35) osuđen je na 20 godina zatvora zbog svirepog ubistva Natalije Milodanović (48). Presuda Višeg suda u Subotici je nepravosnažna i odbrana ima pravo da podnese žalbu u roku od 15 dana.

Kaurin je žrtvu iskasapio sa nekoliko uboda nožem i nakon toga otišao na bankomat i sa njenog računa podigao 56.000 dinara u nekoliko navrata. Brzom akcijom policije on je uhapšen na putu između Subotice i Novog Sada.

Ubistvo se dogodilo 11. janura prošle godine u stanu žrtve, na adresi Tolminska u subotičkom naselju Aleksandrovo. Ubijenoj je naneto više rezova nožem po licu i oko 14 ubodnih smrtonosnih rana u predelu grudnog koša, kao i po rukama i nogama. Kako yueko saznaje porodica ubijene je nezadovoljna presudomi i neće se smiriti dok za ovo svirepo ubistvo Kaurin ne dobije maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 9821
Povezane teme

subotička policija

Goran Kaurin

Natalija Milodanović

Ubistvo u Subotici

Policija Subotica

Viši Sud Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.