Komentara: 1
Pregleda: 3795

Subotičanin Nemanja Subanović šampion Srbije za tenisere od 14 godina

16.01.2015. u 11:08h
Izvor: Subotica.com
Subotičanin Nemanja Subanović, trenutno član beogradske Crvene zvezde, na juče završenom prvenstvu Srbije postao je novi šampion države za uzrast do 14 godina. Nemanja je kao prvi nosilac opravdao očekivanja i zasluženo poneo titulu najboljeg. Na turniru, među 4 najbolja plasirala su se čak 3 igrača iz Subotice.
Subotičanin Nemanja Subanović šampion Srbije za tenisere od 14 godina

Nemanja je juče osvojio Dvoransko prvenstvo Srbije, teniski turnir prve kategorije za dečake do 14 godina, koji  se održavao od 10. do 15. januara u TK "Trim" na Košutnjaku. U finalu je savladao Vanju Dobrnjca.

Na turniru su se okupili najbolji teniseri iz cele Srbije. Mladi subotičanin, član Crvene zvezde, postavljen je za prvog nosioca kao najbolje rangirani igrač u državi. Zanimljiv je podatak da su se u polufinale plasirala čak tri dečaka iz Subotice. Uz Subanovića tu su bili Kristijan Juhas i Miloš Vuković, inače članovi TK "Spartak".

Juhas je u polufinalu poražen od tenisera iz Banja Luke Vanje Dobrnjca, a u meču između Vukovića i Subanovića pobedu je izborio Subanović, koji je u finalu pružio svoju najbolju partiju na turniru pobedivši Vanju Dobrnjca (BTK) sa ubedljivih 6:2,6:0.

Ovom pobedom Nemanja je sebi obezbedio i mesto u reprezentaciji Srbije.

Subotičanin Nemanja Subanović šampion Srbije za tenisere od 14 godina

Trofeji Subanovića u dosadašnjoj karijeri...

Kod devojčica je trijumfovala Olga Danilović, koja je u finalu savladala Mihaelu Đaković 6:2, 6:1. Danilovićeva je trofej šampiona Srbije osvajala i kada je bila u uzrastu do 12 godina. Sada je naša najbolja teniserka u Evropi u konkurenciji do 14 godina gde zauzima 2. mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3795
Povezane teme

teniski turnir do 14 godina

teniski turnir

tenis klub spartak

nemanja subanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.