Komentara: 32
Pregleda: 9980

Subotičani provalili u kuću Novobečejca i ukrali 117 hiljada evra

11.03.2024. u 14:04h
Izvor: Subotica.com
Zrenjaninska policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Subotici, intenzivnim radom razrešila je slučaj teške krađu i, po nalogu tužioca, uhapsila je M.D. (1992) i N.T. (2004) iz okoline Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.
Subotičani  provalili u kuću Novobečejca i ukrali 117 hiljada evra

Sumnja se da su oni, zajedno sa V.P. (2001) iz Subotice, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne zbog drugog krivičnog dela, 13. januara provalili u jednu kuću u Novom Bečeju i ukrali oko 117.000 evra.

Policija je u pretresu stana N.T. u Subotici pronašla pištolj i oko 27 grama marihuane, pa se sumnjiči i za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

M.D. je određeno zadržavanje do 48h i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Bečeju, dok je N.T. priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je prtvor do 30 dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 32
Pregleda: 9980
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

teška krađa

hapšenje

mup

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.