Komentara: 0
Pregleda: 3200

Subotičani na sednici Parlamenta preduzeća Srbije

23.05.2011. u 15:30h
Izvor: RTV Yueco
Subotičani na sednici Parlamenta preduzeća Srbije

Poznata su imena subotičkih privrednika koji će učestvovati na prvoj sednici Parlamenta preduzeća Srbije.

Na sednicu su iz Subotice pozvani: predsednica Upravnog odbora AD "Mlekara Subotica" Dragica Bolić; vlasnik autoservisa "Disić" Zoran Disić; direktor "ATB Severa" Ernst Bruner; upravnik "Vinoprodukta - Vinarije Čoka" Slavoljub Knežević; vlasnik preduzeća "Gloria" Tomislav Karadžić; direktor "IKOM Subotica" Dragomir Bojović; vlasnik preduzeća "Natura" Milenko Pejušković; direktor "Rotografike" Antun Bašić; upravnik "Elit Palić-a" Nenad Vukašinović; direktor i vlasnik preduzeća "Matex" Marinko Cvijanov. Od Subotičana, na sednici Parlamenta će prisustvovati i Slobodan Vojinović kao predsednik RPK Subotica, Balint Pastor kao predsednik poslaničke grupe manjina i Laslo Varga kao predsednik Skupštinskog odbora za evrointegracije.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Narodnom Skupštinom 3. juna u Domu Narodne skupštine u Beogradu organizuje prvu sednicu Srpskog parlamenta preduzeća na kojoj će 250 učesnika, predstavnika privrednih društava i preduzetnika Srbije, pokrenuti strateški dijalog vlade i privrede i u tri sesije doneti zaključke, predloge i preporuke koje će biti dostavljeni vladi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3200
Povezane teme

dragica bolić

zoran disić

ernst bruner

marinko cvijanov

slavoljub knežević

tomislav karadžić

milenko pejušković

antun bašić

nenad vukašinović

dragomir bojović

subotica parlament preduzeća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.