Komentara: 11
Pregleda: 9218

Subotica.com - aplikacije za prenosive uređaje

27.01.2014. u 20:01h
Izvor: Subotica.com
U cilju lakšeg pristupa sajtu korisnicima prenosivih uređaja omogućili smo da putem namenskih aplikacija prate svakodnevna dešavanja na sajtu, kao i da učestvuju u diskusiji kroz komentare. Aplikacije su napravljena za tri vodeća operativna sistema - Android, iOS kao i WindowsPhone i potpuno su besplatne za preuzimanje.
Subotica.com - aplikacije za prenosive uređaje

Ukoliko koristite bilo koji "pametni" telefon, odnosno uređaj zasnovan na Android, iOS ili Windows phone operativnom sistemu, u mogućnosti ste da jednostavno preuzmete odgovarajuću aplikaciju i koristite je besplatno na vašem telefonu.

U zavisnosti od modela telefona, aplikaciju pod nazivom "Subotica.com" možete preuzeti putem Google playa, Appstora ili Windows marketa. Aplikacije su izuzetno mali potrošači resursa na telefonu i učitavaju minimalnu količinu sadržaja kako bi uštedele vaš internet saobraćaj, ukoliko niste na nekoj WiFi mreži.

U okviru navedenih mobilnih aplikacija, sadržan je najveći deo funkcionalnosti sajta, a fokus je na što bržem učitavanju i pristupačnosti tekstualnog i multimedijalnog sadržaja. Vremenom, aplikacije će biti nadograđivane sa novim mogućnostima, kako bi njihova upotreba kroz korisnički doživljaj bila što funkcionalnija i praktičnija.

Aplikacije se mogu koristiti kako na mobilnim telefonima tako i na tabletima svih vrsta i dimenzija, sve dok imaju pristup Internetu.

Subotica.com - aplikacije za prenosive uređaje

Ukoliko imate neke predloge kako da učinimo aplikaciju još kvalitetnijom i upotrebljivijom javite nam se putem mejla webmaster@subotica.com. Ukoliko želite nakon nekog vremena korišćenja ocenite aplikaciju i ostavite svoj komentar, odnosno utisak kako ste zadovoljni aplikacijom,

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 9218
Povezane teme

www.subotica.com

najposećeniji subotički sajt

mobilna verzija sajta

novosti na sajtu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.