Komentara: 4
Pregleda: 3771

Subotica nagrađana priznanjem Biznis Partner

24.06.2011. u 21:02h
Izvor: RTV Yueco
Subotica nagrađana priznanjem Biznis Partner

Grad Subotica dobitnik je priznanja Biznis Partner Extra za 2011. godinu, koje dodeljuje kompanija Mass Media International. Ovo prestižno priznanje uručeno je sinoć u Beogradu, u hotelu Kontinental, gradonačelniku Saši Vučiniću, a u obrazloženju žirija se navodi da je subotička lokalna samouprava dala poseban doprinos stabilizaciji poslovne klime i razvoju poslovne saradnje u regionu. Svečana ceremonija dodele Regionalne nagrade "Biznis Partner" je prilika da se na jednom mestu tradicionalno okupe brojni ugledni privrednici, članovi diplomatskog kora, ličnosti iz javnog i kulturnog života regiona, kao i predstavnici velikog broja medija, među kojima je bila i Yu eco televizija.

Ukupno 45 kompanija i institucija iz zemlje i regiona sinoć je u Hotelu Kontinental u Beogradu nagrađeno priznanjima Biznis partner. Među njima su Metal-Cinkara iz Slovenije, Atlantic grupa iz Hrvatske, JP PTT saobraćaja Srbija, Univerzitet Singidunum, FIAT automobili Srbija. Specijalno priznanje - Biznis Partner Extra 2011 poneo je Grad Subotica. Priznanje u vidu plakete i statue uručeno je gradonačelniku Saši Vučiniću.

Grad Subotica dobitnik je priznanja kao institucija koja je dala poseban doprinos stabilizaciji poslovne klime i razvoju poslovne saradnje u regionu.

Kompanija Mass Media International tradicionalno dodeljuje nagradu Biznis Partner već 17 godina. Regionalna nagrada Biznis Partner namenjena je svim poslovnim subjektima iz zemalja u regionu bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva što obezbeđuje uslove da se male i srednje kompanije takmiče sa velikim biznisom. Specifičnost nagrade i posebna čast za njene dobitnike, kako navode organizatori, je u činjenici da kompanije same biraju I ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju određene kriterijume.

Biznis Partner 2011 dodeljuje se najboljim kompanijama iz različitih delatnosti koje su registrovane na teritoriji Republike Srbije, a među nagrađenima je i Vinarija DiBonis iz Subotice. Grad Subotica je jedina lokalna samouprava iz Srbije i regiona koja je ponela priznanje Biznis Partner 2011. U prethodnim godinama, nagradu su dobijala renomirana preduzeća poput Coca Cole, Microsoft-a, McDonalds-a, Nivea-e, Aeroflot-a, Ericsson-a, Nestle-a, dok su iz Subotice ovo priznanje ranije osvojili Loher elektro i Masterplast.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3771
Povezane teme

Saša Vučinić

Grad Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.