Komentara: 0
Pregleda: 2833

Subotica i Zlatibor zajedno u turizmu

15.04.2011. u 17:21h
Izvor: RTV Yueco
Subotica i Zlatibor zajedno u turizmu

Turističke organizacije Subotice i Zlatibora potpisale su protokol o saradnji koji podrazumeva odobravanje popusta svim gostima iz Subotice, na hotelske usluge i izlete u iznosu od 5 do 20 procenata u 20 turističkih subjekata na Zlatiboru. Cilj ove saradnje jeste podizanje broja posetilaca u Subotici i okolini, ali i još bolje pozicioniranje grada u regionalnim turističkim tokovima.

Turističke organizacije Subotice i Zlatibora zaključile su danas protokol o dugoročnoj saradnji u oblasti turizma, ugostiteljstva, kulture i sporta, kao i o razmeni iskustava u funkcionisanju turističkih organizacija. Grad partner ove godine Zlatiboru je Subotica i gosti iz našeg grada na jednom od najposećenih turističkih desticija uživaće popust od pet do 20 odsto u smeštaju i drugim uslugama, za što su dali garancije najaznačajniji hoteli na ovoj planini. Subotičani su dugogodišnji gosti na Zlatiboru i zbog toga će ubuduće imati i popust.

Turistička organizacija Subotice potpisala je slične protokole o saradnji do sada sa Segedinom i Banja Lukom, stim da se očekuje potpisivanje i gradom Kragujevac. Potpisani protokol podrazumeva razmenu iskustvo, ali i privlačenje turista u naš grad, jer će gosti sa Zlatibora po istim uslovima boraviti u Subotici i na Paliću.

Turistička organizacija grada Subotice planira uzvratnu posetu Turističkoj organizaciji „Zlatibor“ i organizovanu prezentaciju turističkih, kulturnih, gastonomskih i drugih sadržaja grada i njene okoline na teritoriji opštine Čajetina i na Zlatiboru.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2833
Povezane teme

Turistički informativni centar Subotica

Turizam Subotica

TIC Subotica

Zlatibor turizam

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.