Komentara: 24
Pregleda: 20806

Subotica i Palić od večeras do sutra popodne bez vode

12.05.2017. u 09:57h
Izvor: Subotica.com
JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavilo je radove na Vodozahvatu 1 koji će trajati od petka, jedan čas pre ponoći, pa sve do narednog dana, najkasnije do 19 časova. Kao posledica radova, isporuka vode biće obustavljena u Subotici i na Paliću. Apeluje se na građane da se blagovremeno pripreme za nestanak vode.
Subotica i Palić od večeras do sutra popodne bez vode

Kako smo ranije javili, zbog planiranih radova na rekonstrukciji sabirnog cevovoda na fabrici za preradu vode, od večeras (petak) u 23 časa pa sve do subote u kasnim poslepodnevnim časovima neće biti vode u najvećem delu grada, kao i u delu naselja Palić. Očekuje se da će tokom subote radovi najduže trajati do 19 časova, mada postoji mogućnost da se završe i ranije, ali ne pre 15 časova.

Kako se navodi u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“, do završetka radova preostalo je još da se ugradi peskolov i da se novoizgrađeni cevovod priključi na filtersku stanicu. Istovremeno s izvođenjem radova, biće urađen i remont trafostanice na Vodozahvatu 1.

Napominje se, takođe, da je prilikom rekonstrukcije i ponovnog uspostavljanja vodosnabdevanja moguća pojava zamućenja vode i pada pritiska u vodovodnoj mreži u trajanju od oko 90 minuta.

Reč je o prekidu vodosnabdevanja koji je bio najavljen za 28. i 29. april, ali je zbog prvomajskih praznika odložen.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 24
Pregleda: 20806
Povezane teme

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

isključenja vode

isključenja vode u subotici

isključenja vode palić

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

vodovodna mreža

isključenje vode

radovi na vodovodnoj mreži

ispiranje vodovodne mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.