Komentara: 26
Pregleda: 3540

Subotica dobitnik nagrade "Biznis partner specijal 2018"

20.06.2018. u 10:17h
Izvor: subotica.rs
Grad Subotica dobitnik je nagrade „Biznis partner specijal 2018”, kao jedina lokalna samouprava u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope. Nagrada – statua i plaketa – gradonačelniku Subotice Bogdanu Labanu uručena je sinoć, na svečanoj ceremoniji dodele „Regionalne nagrade Biznis partner 2018“ pod sloganom „U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner“, u hotelu „Crowne plaza“, u Beogradu.
Subotica dobitnik nagrade "Biznis partner specijal 2018"

Godišnja nagrada Biznis partner, kreirana pre dvadeset i četiri godine sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama iskazujući dobre poslovne rezultate, izrasla je u prestižno poslovno i javno priznanje Regiona.

Odluku da se nagrada „Biznis partner specijal 2018“ dodeli Gradu Subotici, kao jedinoj lokalnoj samoupravi u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope, Komisija za dodelu priznanja „Biznis partner“ donela je na osnovu predloga poslovnih partnera i rezultata nezavisnih istraživanja tržišta.

U obrazloženju Komisije navodi se i da su analize svih dobijenih rezultata potvrdile da je Grad Subotica, vodeći računa o širim društvenim interesima, lokalnoj zajednici i ekološkim imperativima okruženja, unapređenjem  infrastrukturne opremljenosti i ubrzanjem procedura kreirao uslove za povoljniju poslovnu klimu i ambijent atraktivan za potencijalne investitore. Na taj način Grad Subotica, kao lokalna samouprava, dala je poseban doprinos stabilizaciji poslovne klime u Srbiji i razvoju poslovne saradnje u region.

Na svečanoj ceremoniji dodele priznanja, gradonačelnik Bogdan Laban zahvalio se u ime subotičke lokalne samouprave i svoje ime kompaniji Mass Media International i Komisiji koja je, kako je naveo, prepoznala poslovnu izuzetnost Subotice i ovu nagradu dodelila upravo našem gradu. 

Subotica dobitnik nagrade "Biznis partner specijal 2018"

Ovo priznanje, naglasio je, za nas predstavlja podstrek, ali i obavezu da radimo i stvaramo još odgovornije i bolje i na taj način doprinosimo razvijanju ekonomskog i društvenog prosperiteta Republike Srbije i celog regiona.

Naš grad će i ubuduće činiti sve da i dalje razvija posebnosti po kojima je prepoznatljiv, da bude mesto napretka, solidarnosti i zajedništva, mesto susretanja visokih kulturnih dometa i jedinstvene lepote. Uveren u našu sposobnost da odgovorimo na izazove koji dolaze, u nepresušni potencijal koji nas svrstava u jedan od najatraktivnijih gradova u zemlji, pozivam vas da posetite Suboticu, grad sa kojim vredi sarađivati, u koji vredi ulagati – rekao je gradonačelnik Laban.

Neposredno pre početka svečane dodele nagrada u salama „Atlantik“ i „Pacifik“ hotela „Crowne plaza“, u sali „Baltik“ ovog hotela održana je pres-konferencija na kojoj su se medijima obratili generalni direktor Mass Media International, Milivoje Radovanović, predsednik Komisije za dodelu priznanja „Biznis partner“, emeritus prof. dr Ilija Ćosić, sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, gradonačelnik Bogdan Laban i predstavnici „Podravke“, „Telekom Srbije“ i zagrebačkog „Privrednog vjesnika“.

Subotica dobitnik nagrade "Biznis partner specijal 2018"

Prestižno poslovno, stručno i javno priznanje „Biznis partner“ za 2018. godinu dobilo je ukupno 40 poslovnih subjekata iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Austrije, a u pitanju je devet vrsta priznanja.

Na kraju svečane ceremonije, posebna nagrada „Best partner 2018“ dodeljena je Procredit banci, koja je zavredila epitet najboljeg partnera na osnovu tajnog glasanja ovogodišnjih laureata.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 26
Pregleda: 3540
Povezane teme

bogdan laban

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.