Komentara: 1
Pregleda: 1910

Studiraj i zaradi

27.11.2009. u 11:10h
Izvor: RTV Yueco
Studiraj i zaradi

U toku je prijavljivanje studenata iz Srbije koji žele da u vreme letnjeg raspusta borave u Sjedinjenim američkim državama.četvoromesečni boravak podrazumeva upoznavanje američke kulture, usavršavanje jezika, a preko agencije mogu i da pronađu posao.

Subotičanin Bojan Vitasović od sedme godine želeo je da ode u Sjedinjene američke države. Prutem progama “studiraj i zaradi” do sada je preko agencije Snap putovao tri puta u Sjedinjene američke države. Tamo je pronašao pravi američki san i usavršio je jezik. Zadovoljan je radom agencije. Agencija pomenuti program realizuje 20 godina.

Pored njega sprovodi se program školovanja srednjoškolaca, osnovnih studija, master i Kamp savetnika i programom stručne prakse sve u saradnji sa američko-britanskim partnerima. Mogu da se prijave redovni studenti i apsolventi. Uslov je da imaju između 18 i 28 godina, redovno polažu ispite, da se sporazumevaju na engleskom jeziku. Studenti snose troškove putovanja i vize, a agencija im obezbeđuje posao. Od dokumenata treba priložiti indeks, pasoš, uverenje o studiranju i položenim ispitima, preporuku profesora, podatke o imovnom stanju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1910
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.