• Pregleda: 3175

Striko: Direkcija spremna za investicije

Striko: Direkcija spremna za investicije

Građevinska sezona je u punom jeku a subotička Direkcija za izgradnju je, prema rečima direktor Josipa Kovača Strika, spremna i za nove investicije jer nema potrebu da čeka projektno tehničke uslove za dobar deo projekata.

Što se tiče investicija iz sredstava Fonda za kapitalne investicije pokrajine, od 39 ulica koje su u fazi izgradnje od proletos 24 su završene i otvorene za saobraćaj dok još 15 treba biti zavšeno do kraja građevinske sezone.

Kružni tok koji će povezivati ulice Partizanskih baza, 51. divizije, Severnu i Kirešku trebao bi biti spreman do dana grada, 1. septembra.

Izvor: RTV City

povezane teme

5
gradjevinac Odgovori
to striko
makova Odgovori
a ko radi u 51. diviziji???
ancsi Odgovori
pa navodno je trebalo da se zavrsi do 01.jula...dobro napredujemo posle 1.septembra ce produziti rok do 1.decembra...pa tako dalje...pa vec 20 godina grade.koji mesec manje vise..
gomby Odgovori
Ovo je sve u redu sto gospodin reda da se radi i da se zavrsavaju naneke od rokova .Ali ima dosta ulica sto prosiruju ili popravljaju , ali ima koje opste ne spominju a u ulici zive ljudi koji su platili sve dazbine prilikom dobijanja dozvole za gradnju kuce , a opste nema na vidiku da ce nekad biti radeno . Radi se o tako zvanom CORDASKOM PUTU , ali ako vec nema sredstva da se radi barem bi mogli godisnje poslati bager par puta da tim ljudima izravna ulicu , da osecaju da su i oni gradani ovoga grada na koga misli rukovodstvo ovoga grada .
za Strika Odgovori
Striko, Cordaski put prioritet bi trebalo da bude. 15 godina unazad se obecava, platili zitelji sve doprinosima davnih dana.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.