Komentara: 0
Pregleda: 1321

Streličarstvo: Zapaženi nastupi PSK "Veteran" za vikend

04.04.2019. u 10:45h > 18:23
Izvor: Subotica.com
Streličarstvo: Zapaženi nastupi PSK "Veteran" za vikend

Poslednjeg dana marta, u Smederevu održano je Otvoreno indoor parastreličarsko prvenstvo Srbije, , na kojem su nastupila i četiri takmičara PSK "Veteran". Istog dana održano je i takmičenje u Panoniji, koje je takođe prošlo zapaženo za Subotičane.

- Takmičenje u Smederevu, u organizaciji SSK "OSI Đurađ Branković", je završeno vrlo uspešno za naše članove, a među njima se istakao Veselin Uzelac, koji je oborio državni rekord. Svi takmičari su dali svoj maksimum, a plod takvog pristupa su i zaslužene medalje. - kažu u PSK "Veteran".

Među osvajačima medalja su:  Veselin Uzelac (senior, zlatna, kompaund luk), Željko Moravčić (veteran, srebro, kompaund luk), Saša Babić (senior, zlatna, olimpik luk), Aleksandar Zepinić (senior, srebrna, olimpik luk).

Na Otvorenom 3D streličarskom turniru u Panoniji nastupilo je preko stotinu takmičara iz Srbije, a klub iz Subotice predstavljalo je 11 takmičara  koji su osvojili desetak medalja.

U klasi starijih pionirki Nikoleta Pavliček osvojila je 2. mesto. U grupi seniora Saša Mitov je osvojio 3. mesto, drugo mesto je osvojio Dejan Varju, dok su najsjajnija odlijna u ovoj kategoriji osvojili Zoltan Pataki i Kristian Apro.  Veterani Miloš Terzin i Peter Laslo osvojili su treća mesta, Ištvan Horvat je bio srebrn, dok je Laslo Erdelji osvojio zlatnu medalju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1321
Povezane teme

streličarstvo

streličarski klub veteran

parastreličarstvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.